More


  EVENIMENT. Expo Home: Construct & Casa Verde, la prima ediție

  - Advertisement -

  Un nou eveniment pentru industria construcțiilor se desfășoară la Satu Mare în perioada 25-27 februarie 2022 sub egida Expo Industry Satu Mare

  Evenimentul Expo Home: Construct & Casa Verde își propune să le ofere oportunități de socializare companiilor din domeniul construcțiilor prin îmbinarea laturii antreprenoriale cu cea ambientală prin oferirea posibilității pentru expozanți de a interacționa direct cu potențialii lor clienți.

  La eveniment vor fi prezentate și promovate: tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine, scopul major fiind acela de a promova și evidenția cele mai performante servicii, produse și oferte din industrie.

  De asemenea, un aspect major vizat prin acest eveniment remarcabil, va fi promovarea conceptului de energie regenerabilă și conceptul Casa verde în ansamblul ei prin dezvoltatorii de profil din sfera imobiliarelor.

  În cadrul expoziției, la data de 25 februarie, între orele 13.00 – 17.00 se va desfășura și Conferința Programului Casa Verde, unde se vor dezbate teme de discuții precum:

  Prezentarea programului de finanțare „Iluminat Public pentru UAT” – de către Fülöp Lóránd – reprezentant al Ministerului Mediului/AFM

  Prezentare Tungsram – de către un reprezentant al Tugsram Operations Kft.

  Prezentare „Treceri de pietoni iluminate inteligent” – de către Szűcs Alfréd – reprezentant al societății Pearl Enterprises Kft din Ungaria.

  Companiile care doresc să participe la această expoziție pot contacta organizatorul la datele de mai jos.

  Conferința „Conceptul Casa Verde” se va desfășura sâmbăta, 26 februarie 2022, între orele 13.00 – 15.00.

  În cadrul conferinței se vor prezenta diferite concepte în tematica Casa Verde de către expozanții prezenți la Expo Home Costruct & Casa Verde.

  Locația evenimentului: Satu Mare, AuShopping Satu Mare, în zona galeriei Cinema One Laserplex

  Când se va desfășura: 25-27 februarie 2022

  Deschidere oficială: 25 februarie 2022, ora 15.00

  Partenerul principal al evenimentului: CED (Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd./ Reteaua de Dezvoltare Economică Nonprofit din Europa Centrală)

  Evenimentul se va desfășura în acord și cu respectarea regulamentelor în vigoare privind contextul epidemiologic, astfel încât să le ofere atât expozanților, cât și participanților cele mai sigure condiții.

  Companiile interesante să participe ca expozanți pot lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Bura-Maksay István-Péter, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail bura.istván1975@gmail.com pentru alte informații și detalii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img