More


  JALE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT. Peste zece candidați au picat examenul pentru director de școală. Cinci nu s-au mai prezentat

  - Advertisement -

  Cel puțin 11 directori care au susținut examenul pentru ocuprarea unei funcții de director de școală din județ au fost respinși. Alți cinci nici măcar nu s-au mai prezentat. Rezultatele inițiale înregistrate în urma desfășurării probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea funcției de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Satu Mare le puteți vedea în cele ce urmează.

  Vineri, 18 februarie 2022, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Satu Mare.

  Concursul a fost organizat la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare.

  În ceea ce privește rezultatele inițiale din cadrul acestui concurs, situația este următoarea: din cei 82 de candidați înscriși, 66 au fost admiși (85,71%), 11 au fost respinși (14,29%), iar 5 candidați nu s-au prezentat.

  Eventualele contestații la proba scrisă au putut fi transmise după afișarea rezultatelor, până în 20 februarie 2022, ora 16, la adresa de e-mail isjsm@satmar.ro și vor fi însoțite de copia cărții de identitate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img