More


  La Policlinica Veche se eliberează tichete pentru persoanele vaccinate.

  - Advertisement -

  Persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu schemă completă, care s-au vaccinat cu doza 2, se pot prezenta la Centrul de vaccinare din cadrul Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica Veche) pentru a intra în posesia tichetelor de masă aferente.

  Programul de eliberare a tichetelor este următorul:

  – marți și joi în intervalul 08:00-16:00, eliberare tichete, până la epuizarea acestora.

  Tichetele se elibereaza în baza cărții de identitate și a adeverinței de vaccinare eliberată de Centrul de vaccinare din cadrul Ambulatoriului de Specialitate.

  Atenție! Certificatele nu se eliberează în baza certificatului descărcat pe telefon! Beneficiază de tichete doar persoanele care s-au imunizat cu schema completă în intervalul 3 septembrie 2021 – 31 ianuarie 2022.

  Conform informațiilor Gazeta de Nord-Vest, au fost zile cand au fost chiar peste 100 de persoane care au stat să primească tichetele. Acestea sunt în valoare de 100 de lei. Din păcate o bună parte care s-au prezentat nu s-au încadrat în condițiile mentionate.  Programul Centrului de Vaccinare este mai scurt deoarece numărul de persoane care doresc să se vaccineze a scăzut drastic iar marti și joi este destinat alocării de tichete.

  Nu beneficiază de tichete persoanele vaccinate cu doza 3 (booster)

  Programul Centrului pentru administrare vaccin- luni, miercuri, vineri în intervalul orar 10:00-18:00 cu Pfizer, vineri si cu Moderna.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img