Nominalizare
Acesta a fost propus și votat online de Consiliul Politic Județean PSD Satu Mare

În cursul marți, 15.02.2022, Radu Roca, fostul viceprimar al municipiului Satu Mare a fost propus și votat online de către Consiliul Politic Județean PSD Satu Mare, urmând a fi numit în această funcție de către prim ministrul Guvernului României, Nicolae Ciucă.
Radu Roca este un politician serios, disciplinat, organizat și profesionist. A fost viceprimar al municipiului Satu Mare în timpul mandatului fostului primar Dorel Coica, după care, în 2018, a ajuns vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, președinte interimar al Organizației municipale a PSD Satu Mare.
La alegerile din 2020 a candidat șpentru președinția Consiliului Județean Satu Mare cât și pentru Senatul României din partea PSD Satu Mare obținând un număr important de voturi.
Momentan, Radu Roca deține o funcție de conducere în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare.

Mircea Govor președintele PSD Satu Mare a fost cel care la propus pe Radu Roca pentru funcția de prefect. Acesta îl felicită și îi dorește spor la muncă în folosul județului Satu Mare.
“Până azi am aşteptat să fiu numit eu prefect. La ora 12:56 m-a sunat preşedintele Marcel Ciolacu să fac o altă nominalizare deoarece premierul Nicolae Ciucă a refuzat numirea mea, au fost criterii politice, nu altceva. Am vorbit cu colegii mei din comitetul judeţean şi l-am propus pe Radu Roca, colegii mei au confirmat acest lucru”, a spus Mircea Govor.
Din surse sigure am aflat că viitorii subprefecți vor fi Altfatter Tamas – UDMR, respectiv Romeo Pop – președintele Organizației Municipale Satu Mare a PNL.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here