More


  ACȚIUNE. Percheziții cu mascați în județ

  - Advertisement -

  În cursul zilei de miercuri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secției Poliție Beltiug au organizat o acțiune pe raza localității Socond, într-un dosar penal vizând comiterea infracțiunii de furt. O femeie a fost reținută, alte trei persoane fiind duse la poliție pentru audieri.

  Femeie reținută, alte trei persoane, audiate
  Astfel, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, emis de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare. Ca urmare a percheziției domiciliare efectuate, au fost ridicate și indisponibilizate sume de bani în lei și valută, bunuri electronice, carduri electronice, înscrisuri și documente.

  Totodată, s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, față de o femeie, de 43 de ani, din Socond pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt, urmând ca aceasta să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere legală.

  Ca urmare a activităților întreprinse de polițiști, aceștia au realizat documentarea și probarea activității infracționale a femeii, în trei dosare penale.

  De asemenea, au fost emise trei mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliției Municipiului Satu Mare pentru a fi audiate.

  Ce au găsit mascații
  Ca urmare a percheziției domiciliare efectuate, au fost ridicate și indisponibilizate sume de bani în lei și valută, bunuri electronice, carduri electronice, înscrisuri și documente.

  Verificările în cauză continuă sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în vederea probării întregii activități infracționale.

  În activități, au fost angrenați și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img