More


  Baschet feminin: CSM Satu Mare- FCC UAV Arad 83-71. Succes imens în derby!

  - Advertisement -

  Cu mari probleme de lot și venită după o două meciuri în deplasare, marți și miercuri la Târgiu Secuiesc și Brașov, CSM Satu Mare pornea clar cu a doua șansă în derby-ul de sâmbătă cu FCC Arad.

  Fără Kosztowicz, Fodor și Sotiriou accidentate și cu Quinones fără drept de joc, antrenorul spaniol Miguel Lopez a fost nevoit să se bazeze pe aceleași șase jucătoare ce au dus greul și la Târgu Secuiesc și Brașov. Iar Taylor, Dzombeta, Ardelean, Vuckovic, Biszak și Cucu au strâns rândurile și am zice că au făcut o partidă perfectă.

  Aradul lui Araujo a fost dominat din start , sătmărencele s-au distanțat rapid la 10-15 puncte și s-au impus la final cu 83-71 (21-14, 25-16, 14-18, 23-23).

  Iar cu acest succes , CSM ul sătmărean și-a asigurat practic poziția a doua în clasament cu șanse, dacă va bate la Sepsi , miercuri să urce chiar pe prima poziție la final de sezon regulat.
  Interesant e că Sparkle Taylor a reușit 114 puncte în opt zile, 40 cu Alexandria, 30 cu Târgu Secuiesc, 20 la Brașov și 34 sâmbătă cu Arad…Dzombeta a demonstrat încă odată că e cel mai bun fundaș din Liga Națională, Vuckovic pare a o suplini excelent pe Kosztowicz, Ardelean a făcut cel mai bun meci al ei de la venirea la Satu Mare iar junioarele Biszak și Cucu s-au achitat excelent de sarcini într-o seara memorabilă. Cu un plus și pentru atmosfera creată în sală de galeriile celor două formații…O sală arhiplină , în sfârșit, după doi ani de pandemie…

  Iar după meci fetele de la CSM i-au făcut fericiți pe copiii de la Centrul „Alter Ego”. Cu ciocolată și multe poze și îmbrățișări.

  Au jucat:
  CSM Satu Mare: Taylor – 34p, Ardelean – 23p, Vuckovic – 17p, 13 recuperări, Biszak – 6p, Dzombeta – 3p, 13 pase decisive, Cucu. Antrenor: Maikel Lopez.
  FCC UAV Arad: Akathiotou – 15p, Keys – 13p, Hadzovic – 13p, Vaida – 10p, Ghiţă – 9p, Sutherland – 7p, Manea – 2p, Vitulova – 2p. Antrenor: Miguel Araujo.

  Rezultatele de sâmbătă:
  Olimpia Braşov – Agronomia Bucureşti 78-59
  CSM Alexandria – Phoenix Constanţa 53-63
  CSM Satu Mare – FCC Arad 83-71
  CSM Târgovişte – Sepsi 68-76

  Duminică
  CSM Satu Mare- KSE Târgu Secuiesc…..( vom reveni cu amănunte în ediția de marți a GNV)
  Pentru CSM Satu Mare urmează meciurile: cu Sepsi (deplasare 16 martie, ora 19:00), Cluj-Napoca (deplasare 19 martie ora 13 ) și Rapid (deplasare 23 martie).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img