More


  Csabcsi 50 – concert aniversar

  - Advertisement -

  Anul acesta se împlinesc 50 de ani de când Cserey Csaba, cunoscut de cei mai mulți dintre noi ca Csabcsi, unul dintre cei mai emblematici și cunoscuți percuționist ai țării, și-a început cariera muzicală. De-a lungul acestui jumătate de secol muzica a devenit pentru el o vocație, o pasiune și o parte din viața de zi cu zi. Convingerea lui față de muzică îl descrie foarte simplu: Fără ritm, nu există viață! Concertul aniversar Csabcsi 50 va avea loc în Filarmonica Dinu Lipatti în data de 26 martie, de la ora 18.00.

  Atunci când vine vorba despre a cânta la instrumente se naște în el o viziune muzicală versatilă și creativă. Instrumentele prind viață sub mâinile lui.

  Cu ocazia acestei aniversări rotunde, Primăria Municipiului Satu Mare prin Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” pregătesc un eveniment special, în cadrul căruia, pe lângă Csabcsi, vor concerta și colegii săi, muzicieni și prieteni, cu care a colaborat în decursul acestei jumătăți de secol.

  Invitați: Major Balázs, Julius Petrus, Black River Blues Band, Székely Gabriella, Urban Tribal Band, Molnár Csibi Attila și Vlad Isac.

  Intrarea la acest eveniment inedit este gratuită!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img