More


  CSM Satu Mare ar putea ajuta Zalăul să ajungă-n play-off!

  - Advertisement -

  Două etape au mai rămas de disputat din sezonul regulat, iar singura necunoscută în seria a 10-a o reprezintă echipa ce va ajunge în play off de pe poziția a 4-a.
  CA Oradea, Minaur Baia Mare și Someșul Dej sunt matematic în play off după startul lansat din acest an iar pentru ultimul loc se duelează, de la distanță, Lotus Felix și SCM Zalău.
  pentru ca echipa antrenată de Dorin Toma să mai prindă locul 4, trebuie să se alinieze astrele!


  Dacă ne uităm peste clasament și program șansele sunt extrem de mici pentru SCM Zalău de a mai atinge locul patru…Gruparea zălăuană trebuie să obţină maxim de puncte în jocurile cu Someşul Dej şi Luceafărul Oradea. Acest lucru le-ar fi la îndemână zălăuanilor, care însă au nevoie de ajutor indirect. Concret, Lotus Băile Felix trebuie să piardă ambele jocuri, cu CSM Satu Mare şi CAO Oradea, pentru ca zălăuanii să prindă locul 4.
  Lotus va juca pe teren propriu în etapa următoare cu formaţia din Satu Mare, iar în ultima etapă va susţine derby-ul cu CAO, în deplasare. Obţinerea unui punct ar fi suficient pentru asigurarea locului 4, deoarece contracandidata Zalăului la ultimul loc de play-off are avantajul meciurilor directe cu SCM, în cazul în care cele două echipe termină sezonul regulat la egalitate de puncte.
  În tur, Lotus s-a impus cu 3 – 0 la Zalău, iar în retur, echipa zălăuană a câştigat cu 2 – 1 la Sânmartin.
  CSM Satu Mare merge la Lotus Felix cu un moral ridicat și speră să dea lovitura nu neapărat pentru a-i ajuta pe cei de la SCM Zalău ci pentru a se îndepărta de zona fierbinte a clasamentului.

  Etapa a XVII-a se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, după programul:
  Lotus Băile Felix – CSM Satu Mare
  Minaur Baia Mare – CAO Oradea
  SCM Zalău – Someşul Dej
  Sportul Şimleu – CFR Cluj II
  Progresul Şomcuta Mare – Luceafărul Oradea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img