More


  Elemér Könczey ne prezintă Perioadă de sfidare – Expoziție de caricaturi

  - Advertisement -

  Elemér Könczey este un grafician, caricaturist și profesor universitar care a început să facă caricaturi în 1999. De atunci, peste cinci mii dintre desenele sale pline de umor, au apărut în ziare, periodice și cărți. Desenează zilnic, fiind fascinat de complexitatea vieții noastre de zi cu zi. Prin desenele sale sofisticate și artistice, el ține o oglindă distorsionantă către lume și către noi înșine. O oglindă care nu ne face să râdem în hohote, ci mai degrabă să zâmbim cu plăcere. Dar operele sale nu sunt doar niște glume vizuale care trebuie “citite” o singură dată. Privitorul „deschis la minte” poate descoperi mai multe niveluri de înțeles în imaginile sale profund reflexive, care dezvăluie dilemele vieții cotidiene, cu o notă de umor și o ironie indulgentă. Expoziția va cuprinde 150 de desene care vor aduce un zâmbet pe fețele tuturor celor care le vor vedea!

  După vernisaj, Elemér Könczey va susține o prelegere pentru a încerca să demonstreze publicului că nu este atât de greu să desenezi o caricatură. Ai nevoie “doar” de un subiect bun, de forme simple și de o replică concisă și „sfidătoare”.

  Expoziția temporară poate fi „admirată” la Muzeul de Artă din Satu Mare, în perioada 21 martie – 3 aprilie. Vernisaj: luni, 21 martie, ora 17:00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img