More


  Eveniment. Satu Mare, gazdă perfectă pentru Naționalele de judo U16

  - Advertisement -

  Cei mai buni judoka de 16 ani și mai tinberi din țară și-au dat întâlnire în week end la Satu Mare.

  Peste 300 de sportivi de la 72 de cluburi din țară s-au întrecut pe tatami, la sala LPS Ecaterina Both pentru medalii iar printre ei am avut și reprezentanți de la cluburile sătmărene, CSM, Unio și Judo Master. Au fost condiții excelente iar oaspeții noștri s-au declarat mulțumiți de modul de organizare a turneului final.

  De remarcat că pe parcursul competiției la sala LPS s-au aflat mai multe oficialități iar prefectul Radu Roca a ținut și el să-i felicite și să-i premieze pe campioni.

  Cele mai bune rezultate dintre sătmăreni le-au obținut judoka antrenați de Marian Halas și Dumitrița Rus. Astfel, CSM Satu Mare a încheiat competiția cu o medalie de aur și trei de bronz.

  Rezultate CSM Satu Mare

  Medalie de bronz: – Pașca Giulia ctg.40 kg, – Pașca Carina ctg.44 kg, – Polgar Dragoș ctg.60 kg.

  CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ: Micaș Adina ctg.+70 kg

  ”Rezultatele sunt bune, din cinci sportivi participanți , patru au reușit să își îndeplinească obiectivul.” Spune antrenorul Marian Halas.

  Weekend-ul viitor judoka de la CSM Satu Mare vor participa la finala campionatului național de judo U21 ce va avea loc la Focșani.

  Antrenori : Halas Marian, Rus Dumitrița

  Recunoaștere pentru antrenorii sătmăreni
  Cu ocazia acestei competiții, Federația Română de Judo a acordat 4 Dan antrenorilor de judo din Satu Mare care au făcut istorie în acest sport în ultimii 30 de ani, Fușle Vasile și Terely Mihaly. Felicitări și multă sănătate și puetere de muncă celor doi inimoși tehnicieni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img