More

    Incendiu de proporții în localitatea Cărășeu

    În data de 13.03.2022, la ora 20:17, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o șură, în localitatea Cărășeu.

    La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și 9 pompieri voluntari din cadrul SVSU Cărășeu.
    La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără la șura și grajdul gospodăriei pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați cu posibilitate de propagare la o casă de locuit situată în imediata vecinătate.
    Concomitent cu intervenția pentru stingerea incendiului, pompierii au acționat pentru limitarea propagării incendiului la casa de locuit.
    Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului un scurt circuit electric la un cablu/conductor defect sau neizolat corespunzător.
    Au ars: sura, grajdul și materialele combustibile depozitate în interiorul acestora.
    S-au degradat: acoperișul terasei de la casă pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, 2 geamuri, o ușă și vasul de expansiune.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE