Înfrângerea suferită la Satu Mare în derby-ul cu CSM nu i-a picat deloc bine președintelui Marcel Urban de la FCC UAV Arad. Acesta pare că l-a găsit ca principal vinovat pentru prestația modestă de la Satu Mare pe antrenorul portughez, Jose Araujo.

foto: Ciprian Petcuţ

Astfel, FCC Baschet UAV Arad a anunțat în marți dimineață că Jose Araujo nu mai este antrenorul echipei. Înfrângerile cu rivalele din Sfântu Gheorghe și Satu Mare au cântărit decisiv în încheierea celui de-al doilea mandat al portughezului pe banca „galben-albastrelor”.
„Clubul FCC Baschet UAV Arad anunță încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Jose Araujo. Despărțirea s-a oficializat de comun acord. Îi dorim mult succes pe mai departe și îi mulțumim pentru toată munca sa la Arad!”, a anunțat clubul pe site-ul oficial.
Jose Araujo a revenit vara trecută pe banca formației arădene, pe care a mai condus-o două sezoane și jumătate, din vara lui 2013 până la finalul lui 2015.
Araujo a antrenat un sezon și la Satu Mare doar că și aici cu un lot bun n-a reușit decât o clasare pe locul șapte în sezonul 2016-2017.
Reamintim CSM Satu Mare a învins în doar șase jucătoare pe FCC UAV Arad , scor 73-61 sâmbătă într-o partdă restantă iar duminică au trecut cu 95-71 de KSE Târgu Secuiesc.
Sătmărencele joacă miercuri derby-ul pentru locul 1 cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here