More


  Liga a 4-a elite. Dorolț rămâne campioana amicalelor

  - Advertisement -

  Perioada de pregătire pentru echipele din Liga a 4-a elite se apropie de final. În weekend se va relua campionatul iar multe echipe au susținut sâmbătă ultimele teste înaintea restartului.

  Recolta Dorolț a întâlnit Viitorul Vetiș iar echipa pregătită de Cosmin Iuhas și-a confirmat statutul de campioana amicalelor. Recolta s-a impus cu 5-3 (2-1). Au marcat D. Vincze (2), Lakatos (2), Caba/ Anton (2), Merce.

  “Un ultim meci, al 10-lea fără înfrângere pentru aceşti băieţi minunaţi. Îi felicit pentru această perioadă lungă de pregătire de trei luni în care au fost implicaţi şi motivaţi. Îmi doresc să reuşească să ne încânte cu victorii şi în campionat, iar spectatorii care vin la teren să vadă meciuri frumoase ale Recoltei Dorolţ, să urmărească o echipă care joacă un fotbal frumos. Aşteptăm prima etapă, au trecut 5 luni de când nu am jucat un meci oficial în Liga 4 Elite. Sper că vom începe bine şi că vom rămâne aceeaşi echipă cu rezultate pozitive”, ne-a declarat Cosmin Iuhas.

  De partea cealaltă, Cristi Popa , tehnicianul Viitorului, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi în această perioadă de pregătire și e convins că echipa lui va face o figură frumoasă în campionat.

  ”Nu contează rezultatul de la Dorolț. Sigur că ar mai fi lucruri de pus la punct dar sper ca în campiionat să fim mai concentrați”, a declarat Cristi Popa. De remarcat că cei de la Vetiș nu se pot baza pe veteranul Dan Gavrilescu, accidentat.

  Recolta Dorolţ: Cherecheş – Szatai, L. Vincze, R. Ritli, Cireap, Lăpuşte, Cubaş, Catalan, N. Meşter, Lakatos, D. Vincze/ Băbuţ, Rapolti, Caba, Şimon, Mândruţ, Fechete, Solomes. Antrenor: Cosmin Iuhas.

  Viitorul Vetiş: Oşan – Apai, Mureşan, Ţoca, Crainic, Tamaş, Toth, N. Pop, Anton, Lazar, Surany/ Matioc, Merce, Sician, Bodan. Antrenor: Cristian Popa.

  Victoria Carei s-a distrat cu Sportul Botiz

  Liderul seriei B a Ligii a 4-a, Victoria Carei a încheiat perioada de pregătire cu un succes categoric, 6-0 cu Sportul Botiz. Careienii au condus cu 1-0 la pauză și s-au desprins apoi decisiv în partea a doua. Au marcat Feier, Zbona, Nyilvan Rareș ( 2), Kinczel, Nelson.

  La acest meci au debutat la Victoria Carei și doi nigerieni ajunși din Ucraina. Unul dintre ei, Nelson, a și marcat.

  Victoria Carei pornește ca mare favorită la câștigarea unui nou titlu, de altfel obiectivul trupei antrenate de Marius Botan e promovarea în Liga a 3-a.

  În schimb cei de la Botiz mai au o săptămână în plus de pregătire până la startul ligii a 4-a. Echipa lui Nelu Donca vrea cu orice preț promovarea în elite.

  Olimpia Satu Mare trece de Unirea Păulești
  Pe terenul de la Petin, elevii lui Lulu Dragomir au trecut sâmbătă cu scorul 3-0 de colega de serie, Unirea Păulești.

  Au marcat Raul Ștef, Florin Palinceac și Ionuț Rus.
  Pentru ambele echipe a fost ultimul test înaintea debutului în sezonul 2022 al Ligii a 4-a elite.

  Olimpia a început meciul în următoarea formulă: Șugar, Lung, Akman, Varga, Chifor, Kecskes, Jakab, Palinceac, Mizsei, Ștef, Șrepler. Rezerve: Duca, Mezei, Turșuc, Lipai, Catricicău, Soproni, Mitrea, Gonzalez, Rus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img