More


  Ședință de lucru cu secretarii generali din județ, la Prefectură

  - Advertisement -

  Prefectul Roca Radu, subprefectul Romeo Pop și secretarul general Cosmin Dorle au salutat secretarii de la primăriile din întreg județul în noua formulă managerială a Instituției Prefectului și au transmis modul în care va fi abordată colaborarea în viitor, bazată pe deschidere, transparență, profesionalism, comunicare și bună-credință.
  Prefectul a invitat șefii structurilor deconcentrate să prezinte noutățile și problemele actuale de interes major privind organizarea referendumului populației și locuinței, gestionarea epizootiilor la nivel local, organizarea campaniei de depunere de către fermieri a cererilor pentru subvenții la APIA, pandemia de coronavirus respectiv organizarea arhivelor de documente la nivelul autorităților locale.
  Tot în cadrul ședinței, secretarul general al Instituției Prefectului Județul Satu Mare împreună cu Serviciului Juridic și Contencios Administrativ au dezbătut cu secretarii generali ai primăriilor temele colaborării interinstituționale în temeiul Codului Administrativ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img