Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au încheiat sezonul regular cu o victorie logică pe terenul ultimei clasate din Liga Naționale.

Fără să forțeze și după o zi în care au zburat de la Oradea la București și au jucat la prânz iar seara s-au întors acasă , elevele lui Miguel Lopez au avut ceva emoții doar în primul sfert când veterana Flori Stănici a marcat din toate pozițiile.
Apoi Sparkle Taylor & co au apăsat pedala accelerației și s-au distanțat decisiv până în minutul 30.
În ultimul sfert Miguel Lopez a trimis în teren și fetele care au evoluat mai puțin în ultima perioada cu Paloma Cucu, Quinones, Szmutku, Biszak și Vuckovic pe parchetul sălii Rapid.
”E bine că am câștigat și nu au mai apărut accidentări. A fost o perioadă încărcată cu multe meciuri și obosela s-a văzut mai ales că am și avut probleme de lot cu accidentări . Începe play off-ul și va fi cu siguranță un alt campionat , trebuie să începem cu dreptul și să trecem de sferturi în minim de meciuri” spune antrenorul Miguel Lopez.
Taylor cu 41 de puncte a fost principala marcatoare în vreme ce veterana Stănici cu 30 puncte puse pe tabelă a demonstrat că și la 40 de ani rămâne cea mai bună jucătoare a Rapidului.
CSM Satu Mare va juca luni seara de la ora 19 cu KSE Târgu Secuiesc în prima partida din sferturile de finală. Meciul doi e programat la Târgu Secuiesc pe 31 martie.

Rapid Bucureşti – CSM Satu Mare 53-76 (22-20, 12-21, 4-19, 15-16).

Au jucat:
Rapid: Stanici – 32p, Cazacu – 5p, Grigore – 4p, Kelemen Radi – 4p, Dinu – 4p, Vlad – 2p, V. Călin – 2p, Boloni, A. Călin. Antrenor: Dan Militaru.

CSM Satu Mare: Taylor – 40p, Vuckovic – 9p, Fodor – 6p, Cucu – 6p, Dzombeta – 4p, Ardelean – 3p, Szmutku – 3p, Biszak – 3p, Noa – 2p. Antrenor: Maikel Lopez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here