More


  Ziua Mondială a Apei și Ziua Internațională a Pădurilor marcată de Colegiului Național “Mihai Eminescu”

  - Advertisement -

  Pentru marcarea celor două evenimente din calendarul ecologic, 21 Martie – Ziua Mondială a Apei și 22 Martie- Ziua Internațională a Pădurilor, elevii clasei a X-a F, coordonați de profesorul de biologie dr. Laura Groza, au participat la activitățile online ale Simpozionului Național Extracurricular “Salvați apa”, respectiv la Seminarul Național “Salvați padurile”, organizate de Organizația pentru tineret Olimp.

  Totodată, în școală a fost organizată o expoziție cu lucrări ale elevilor, prin care aceștia și-au exprimat, în mod artistic, atitudinea și comportamentul ecologic, legate de cele două evenimente sărbătorite la început de primăvară.

  Pentru a încununa strădania elevilor, doamna prof. dr. Natalia Boloș, director al Colegiului Național “Mihai Eminescu” Satu Mare, a înmânat, în cadrul unei festivități de premiere, diplome ecoeminescienilor care s-au remarcat la nivel județean în cadrul Programului de Educație Ecologică “Fii tu schimbarea pentru TINE, pentru NOI pentru un VIITOR VERDE”, implementat de către asociația Ecohuman “LIFE TREE” Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img