More


  ALERTĂ! FAST-FOOD-uri din Satu Mare, AMENDATE ASPRU de DSVSA

  - Advertisement -

  Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu-Mare au realizat, în această săptămână, 133 acțiuni de control. Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe.

  Controalele efectuate în unități, sunt realizate de către inspectorii de specialitate din domeniile siguranței alimentare, a produselor de origine animală și non animală cu respectarea strictă, a Legislației sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și a normelor stabilite de Autoritate Națională Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor .

  În urma acestor verificări, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, din care 2 amenzi contravenționale, în valoare totală de 13.200 Lei, – din care – 1 amendă contravențională în valoare de – 12.000 lei – 1 Fast Food, din localitatea Satu – Mare, – pentru încălcarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, privind demonstrarea trasabilității produselor la producerea, prelucrarea, distribuția și comercializarea alimentelor și 1 amendă contravențională în valoare de 1.200 lei – 1 Fast Food din localitatea Satu – Mare – pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind igiena și întreținerea spațiilor de comercializare a produselor alimentare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img