More


  Mulțumiri pentru sprijin din partea Prefecturii Satu Mare!

  - Advertisement -

  Un grup de 185 de persoane, copii din instituțiile de protecție specială din Regiunea Dnepropetrovsk și însoțitorii acestora, au intrat în România în dimineața zilei de 17 aprilie 2022 pe la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu-Diakovo.
  La solicitarea sprijinului din partea Ambasadei Ucrainei în România și a Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Instituția Prefectului județul Satu Mare a luat toate măsurile necesare, astfel încât să fie asigurate toate condițiile privind primirea, cazarea temporară și transferul grupului la mijlocul de transport necesar pentru a ajunge în Turcia în cursul zilei de azi 19 aprilie 2022.
  Prefectul Roca Radu ține să le mulțumească tuturor celor implicați :
  Oamenilor inimoși, discreți precum și Asociației Borókagyökér, Serviciul de Ajutor Maltez în România filiala Satu Mare, Crucea Roșie Satu Mare și Asociației “O masă caldă”, care au oferit cazarea și masa.
  -Bisericilor și reprezentanții tuturor cultelor din Halmeu.
  -Farmaciei Hristiana pentru medicamentele asigurate.
  – Unității Florisal pentru asigurarea serviciilor de salubrizare.
  – Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Satu Mare.
  – Translatorilor de la Uniunea Ucrainenilor din România, filiala Satu Mare.
  – Tuturor structurilor MAI pentru implicarea și colaborarea în buna desfășurare a transportului în siguranță a persoanelor la destinație.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img