More


  FOTO. ACȚIUNE! Sătmăreni ARESTAȚI pentru CAMĂTĂ și ȘANTAJ

  - Advertisement -

  În cursul acestei dimineți, 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județul Satu Mare, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de camătă și șantaj.

   

  Totodată, polițiștii au pus în aplicare 65 de mandate de aducere a persoanelor la sediul Poliției, pentru audieri.

  În urma activităților desfășurate au fost ridicate sumele de 230 000 de lei, 28 000 de euro, bunuri, precum și diverse înscrisuri, care atestă faptul că se acordau sume de bani cu dobândă la diferite persoane.

  Față de 3 bărbați, de 25, 35, respectiv 38 de ani, toți din județul Satu Mare s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de cămătărie și șantaj.

  La data de 28 mai a.c., bărbații vor fi prezentați instanței în vederea luării de măsuri legale.

  La activitate au participat polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Biroului pentru Protecția Animalelor. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

  La activitate au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img