More

    Călin Durla a fost condus astăzi pe ultimul drum

    Astăzi de la ora 14 a avut loc în Capela Cimitirului de lângă Cap Pod Decebal, înmormântarea fostului inspector Călin Durla. Familia, foștii colegi, foștii elevi și persoanele apropiate si-au luat rămas bun de la îndrăgitul dascăl sătmărean.

    La finalul slujbei de înmormântare a fost deschisă o carte de condoleanțe unde cei apropiați au putut lăsa un ultim mesaj.

    Vestea a lovit ca un trăznet comunitatea sătmăreană

    Drama privind decesul lui Călin Durla s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 23.00, pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Satu Mare. Om politic și dascăl sătmărean cu o mare experiență, Călin Durla a decedat după o luptă lungă cu o boală nemiloasă, care l-a purtat în ultimul an prin mai multe spitale din România.

    Vestea despre Călin Durla că acesta a trecut în eternitate a lovit ca un trăznet întreaga comunitate sătmăreană. Mii de persoane au transmis mesaje de condoleanțe sau de îmbărbătare pentru familia îndoliată.

    Asta denotă faptul că, în ciuda aparențelor, Călin Durla a fost iubit atât de foștii săi elevi, cât și de foștii săi colegi de la Inspectoratul de Învățământ Județean, de la Consiliul Local Satu Mare și, nu în ultimul rând, de colegii de la Partidul Social Democrat Satu Mare.

    Cine a fost Călin Durla

    Călin Durla a fost un reputat profesor de matematică, ocupând și funcția de inspector școlar general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, respectiv ales în cadrul Consiliului Local Satu Mare din partea PSD. De altfel, Călin Durla a fost luat în calcul și pentru funcția de viceprimar al municipiului Satu Mare în ultimii ani.

    S-a născut pe data de 9 noiembrie 1969 în Beiuş, judeţul Bihor. Cariera în învățământ și-a început-o în 1992, iar pe cea din Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare în 1 septembrie 2001. A ocupat postul de inspector școlar de resurse umane până în anul 2015, după care – din 1 septembrie 2015 – a devenit inspector şcolar general.

    Colectivul Gazetei de Nord-Vest și Nord Vest TV transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și îl roagă pe Bunul Dumnezeu să îi dea lui Călin Durla odihnă veșnică și să-l așeze în rândurile celor drepți.

    Drum lin spre stele, Călin Durla!!!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE