More


  Caravana Educației a ajuns duminică în județul Satu Mare!

  - Advertisement -
  Proiectul TSD, menit să sprijine elevii claselor a VIII-a în perspectiva examenului de Evaluare Națională, a ajuns la Moftinu Mic. Elevii din comuna Moftin s-au înscris și au participat la meditațile gratuite de limba română și matematică.
  👩‍🏫 Profesorii implicați în proiect, oferă lecții gratuite pentru elevii comunei aflați în pragul primului examen important din viața lor.
  👨‍🏫 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞𝐢 își propune să ajungă în cât mai multe județe în perioada 02.05-12.06.2022, la cât mai mulți copii de clasa a VIII-a, oferindu-le un set de 10 meditații 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓𝐄 la limba română și matematică.
  ✅În plus, elevii care vor dori să-și completeze lecțiile de la clasă, pot beneficia gratuit de programul video de lecții, accesând link-ul: https://caravanaeducatiei.ro/.
  “Noi, tinerii social democrați sătmăreni, vedem în această inițiativă un proiect de viitor pentru viitorul tinerilor elevi, pe care ne dorim să-l implementăm anual, în cât mai multe localități din județul nostru!
  Multumim pentru susținere și coordonare, președintelui PSD Satu Mare- Mircea Govor, pentru organizare, primarului comunei Moftin- David Gheorghe și conducerii școlii din Moftin și nu în cele din urmă pentru prezență și sprijinul acordat, Prefectului județului Satu Mare- Radu Roca și directorului de cancelarie al prefectului- Radu Iancu.”, au transmis organizatorii  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img