More


  FOTOGALERIE. Se FURĂ până și APĂ!!! Branșamente ILEGALE

  - Advertisement -

  Furt de apă și branşamente ilegale descoperite în urma unei acţiuni de control a inspectorilor Apaserv

  Apaserv Satu Mare S.A operatorul regional al serviciilor de apă și de canalizare a demarat o acţiune de control în tot județul pentru reducerea pierderilor de apa. În urma controlului făcută în comuna Botiz au fost descoperite numeroase probleme: branşamente ilegale, sigilii rupte, apomtere blocate, by-pass-uri, alte lucrări clandestine de ocolire a contorului și racorduri de canalizare clandestine, utilizare fără relație contractuală.

  Un caz concret la comuna Botiz, la consumatorul E.A., la care la verificarea branșamentului s-a descoperit că înainte de contor a fost montat un teu care alimenta bucătăria și baia locuinței respective. A fost săpat pe conducta principală de către angajații companiei de apă și a fost desființat complet branșamentul. Pe urmă a fost anunțat poliția de către angajații Apaserv.

  Atragem atenția consumatorilor că furtul de apă din sistemul public de alimentare cu apă și de canalizare constituie infracțiune în domeniul serviciilor de utilități publice și se pedepsește potrivit prevederilor legii. Racordarea ilegală se sancționează cu amendă între 500 la 1.000 lei.

  Acțiunile de verificare vor continua în toată aria de operare, pentru identificarea branșamentelor frauduloase de apă care conduc la reducerea debitului de apă și îngreunează eforturile operatorului de asigurare a serviciilor în condiții optime, fiind afectați astfel toți consumatorii.

  Pentru stoparea acestor acțiuni ilegale de furt de apă din sistemul public de alimentare cu apă și racordări ilegale la rețeaua de canalizare, facem un apel la locuitorii județului să anunțe reprezentanții Apaserv Satu Mare S.A prin sesizarea oricărei situații care pare suspectă, la sediul societății din str. Gara Ferastrau 9/A, dispeceratul companiei pe nr. 0261/721-051, 0734/221-096 sau pe adresa de mail aps@apaservsm.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img