More

    GALERIE FOTO. Emoții la liceele din Satu Mare. Au avut loc festivitațile de absolvire pentru elevii claselor a XII-a

    Astăzi, 26 mai  au fost organizate festivitățile de absolvire pentru elevii  claselor a XII-a, din Satu Mare promoția 2022. În sfărșit după 2 ani de pandemie, în care festivitățile s-au organizat online, anul acesta s-au desfășurat fără nici o restricție. 

    Având în vedere ca multe licee au organizat festivitățile astăzi, forfota a fost simțită și  în traficul din oraș.

    „Festivitatea din acest an mi se pare foarte bine organizată,totul decurge frumos într-un mediu foarte armonios. Ne bucuram că în sfârșit nu mai sunt restricții și ne putem bucura de festivitate ca și în vremurile bune” mărturisește Monica Popescu, părintele unui absolvent al colegiului.

    “Serenada CN Ioan Slavici este diferită de a altor școli. Am hotărât cu toții de mai mulți ani să desfășurăm acest moment exact în locul în care are loc și banchetul de absolvire, într-o atmosferă destinsă și elegantă totodată. Astfel, de astă dată profesorii sunt cei care oferă distracția, felicitările și dansul. Clasele ne cântă fiecare imnul propriu, iar noi, dascălii, le dedicăm un imn cu o strofă pentru fiecare clasă, într-o atmosferă plină de umor. Petrecem împreună un timp de calitate și ne luăm rămas-bun așa cum se cuvine.

    Dat fiind că aceste evenimente nu au avut loc în perioada pandemiei ne așteptăm ca elevii să fie entuziaști și fericiți de acest moment. Ne dorim ca ei să se distreze și să aibă amintiri fericite de la balul absolvirii lor. Totodată, avem speranța că nu vor uita că nu e vorba de o simplă petrecere, ci de banchetul CNIS. Acest lucru ne obligă și ne face responsabili. Cu siguranță vom ști să petrecem cu bun simț, cu veselie și cu bună-dispoziție”, a transmis Alina Dragoș, director CN ”Ioan Slavici”.

    “Ne dorim ca totul să iasă perfect, pentru ca elevii, părinții și invitații acestora să fie mulțumiți și să aibă parte de o zi memorabilă!”, a transmis Natalia Manuela Boloș, director CN „ Mihai Eminescu”.

    Atât la CN “Ioan Slavici” cât și la CN” Mihai Eminescu” au absolvit 6 clase de elevi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE