More
  spot_img

  Ministerul Antreprenoriatului și Turismului promite susținere pentru turismul sătmărean

  - Advertisement -

  Sergiu Dobrescu, secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a fost primit astăzi de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele, Ioan Rus la o discuție despre o promovare turistică mai bună a județului Satu Mare. Secretarului de stat i-a fost prezentat potențialul turistic al județului Satu Mare, rețeaua de ape termale, dar și poarta de conexiune pe care Aeroportul Satu Mare ne-o deschide atât celelalte județe din țara noastră, cât și cu alte țări. De asemenea, oficialii sătmăreni i-au cerut sprijin pentru omologarea pârtiei de schi de la Luna Șes, dar și pentru crearea de pachete turistice pentru atragerea turiștilor în județul nostru.

   

  Conducerea Consiliului Județean Satu Mare i-a prezentat invitatului potențialul turistic extraordinar al județului Satu Mare, după ce acesta s-a declarat plăcut surprins de ceea ce a văzut începând de ieri de când a ajuns în județul nostru. Președintele Pataki Csaba i-a expus secretarului de stat rețeaua de ape termale care face cinste județului nostru, dar și poarta de conexiune pe care Aeroportul Satu Mare ne-o deschide atât cu alte județe din țara noastră, cât și cu alte țări.
  De asemenea, oficialii sătmăreni i-au cerut sprijin pentru omologarea pârtiei de schi de la Luna Șes, dar și pentru crearea de pachete turistice pentru atragerea turiștilor în județul nostru.
  Secretarul de stat a prezentat informații despre posibilele investiții de care sătmărenii trebuie să profite în perioada următoare, precum programele derulate cu fonduri nerambursabile, după o pauză de 2 ani cauzată de pandemie – Start-up Nation, programul de finanțare al IMM-urilor, al antreprenoriatului pentru femei dar și cel pentru tineri.
  Florin Sergiu Dobrescu este astăzi în Satu Mare pentru a prezenta și alte programe de care pot beneficia sătmărenii în cadrul evenimentului ”Business Forum Nord-Vest” organizat de Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor, în colaborare cu Federația Patronilor Bihor, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș și Organizația Patronilor Sălaj, sub înaltul patronaj al Uniunii Naționale a Patronatului Român.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare