Simion Mironaș, fost fundaș cu aproape 200 de meciuri în prima ligă, a încetat din viață duminică, la doar 56 de ani. CS Gloria Bistrița-Năsăud a anunțat în această dimineață decesul fostului fotbalist de la Gloria, Dinamo, Rapid sau Corvinul.


Mironaș a evoluat la Olimpia Satu Mare în Divizia B, în sezonul 1999-2000 .
Fotbalul românesc e zguduit de o veste tragică: Simion Mironaș, fotbalist inconfundabil în fotbalul românesc din anii ‘90, a încetat din viață la doar 56 de ani.
Născut pe 19 noiembrie 1965, Simion Mironaș a evoluat de-a lungul carierei pentru Minerul Vatra Dornei, CSM Suceava, Steaua Mizil, FC Argeș, Floria Bistrița, Békéscsaba, Dinamo, Rapid, Unirea Dej, Olimpia Satu Mare și Corvinul Hunedoara. În total, a strâns 187 de partide pe prima scenă.
În sezonul 1993-1994, Mironaș a câștigat alături de Gloria Bistrița Cupa României, după o finală cu Universitatea Craiova. De alfel, Gloria a fost echipa la care a evoluat cel mai mult: cinci sezoane, între 1992 și 1997.
”Cu tristețe vă anunțăm decesul fostului galben-albastru, Simion Mironaș. Pe această cale transmitem sincere condoleanțe familiei.” Este mesajul fanilor Olimpiei pe pagina oficială de facebook a clubului Olimpia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here