More


  Delegație din Ucraina la Ardud

  - Advertisement -

  „Cu bucurie am primit scurta vizită a unei micii delegații din partea localității înfrățite Yamnitzia, raionul Ivano-Frankivsc, Ucraina, delegație condusă de dl primar Roman Krutyi. Vizibil afectați de situația prin care trece țara lor, delegația prezentă la Ardud a făcut eforturi deosebite pentru a ajunge în orașul nostru cu scopul de a transmite personal mulțumirile comunității din care vin, dar și recunostința administrației locale, raionale și naționale, pentru Ardud și ardudenilor care s-au implicat și au primit in casele lor refugiați ucrainieni, oferindu-le sprijin și ajutor în momente de nevoie, organizând și trimițând transporturi umanitare cu alimente, haine, medicamente și alte bunuri de strictă necesitate”, a transmis Duma Ovidiu Marius, primarul orașului Ardud.
  Dincolo de politicile purtate la nivel înalt și dincolo de strategiile gândite de marile puteri, primele victime ale acestui conflict teribil sunt oamenii simpli, ucrainienii care trăiesc pe cuprinsul teritoriului ucrainean. Ardudul și ardudenii au dat dovada de omenie și empatie, lucru care s-a simțit până in Ucraina.
  „Transmitem public tuturor ardudenilor mulțumirile comunității Yamnitzia precum și recunoștința Ucrainei și a ucrainienilor,”a transmis Duma Ovidiu Marius, primarul orașului Ardud.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img