More


  DEZVOLTARE.Primăria Ardud a legat o colaborare stabilă cu o localitate din Italia

  - Advertisement -

  Parteneriatul cu primării și instituții publice din Europa facilitează solicitările de finanțare din fonduri europene

  O delegație condusă de dl primar Ovidiu Duma și formată din reprezentanți ai Primărie Ardud, ai Casei de Cultură “Dr Augustin Mircea” Ardud și ai Liceului Tehnologic Ardud, s-a aflat pentru câteva zile în localitatea Volturara Irpina, provincia Avellino, Italia, localitate înfrățită cu orașul Ardud.

  “Într-un decor pitoresc, îmbogățit de cultura și tradiția specifică Italiei autentice, comunitatea din Volturara Irpina ne-a primit cu sufletul deschis, cu entuziasm și ospitalitate. Vizita a fundament o relație de colaborare care vizează diferite domenii de interes pentru ambele comunități, o relație oficializată în 2019 în Ardud prin semnarea unui acord de înfrățire.”, transmit reprezentanții primăriei Ardud.

  Această colaborare conturează imaginea unui oraș , deschis pentru proiecte europene, pentru investitori români și străini.

  “Deși pandemia a îngreunat considerabil comunicarea interinstituțională mai ales în privința accesării unor proiecte de finanțare comune, am reușit acum să trasăm direcții concrete de colaborare în vederea solicitării unor finanțări europene în parteneriat cu gazdele noastre,”transmit reprezentanții primăriei Ardud.

  Colaborarea prin înfrățire și parteneriatul cu primării și instituții publice din Europa facilitează solicitările de finanțare din fonduri europene și conturează imaginea unui oraș cu dezvoltare verticală, deschis pentru proiecte europene, pentru investitori români și străini.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img