More


  Doi străini opriți de polițiștii de frontieră din Carei! Încercau să plece ilegal spre Schengen

  - Advertisement -

  Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Carei au depistat în apropiere de frontiera cu statul maghiar doi cetățeni străini care intenționau să iasă ilegal din țara noastră, pentru a ajunge în vestul Europei.

  În data de 22 iunie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

  În jurul orei 18.30, colegii noştri aflați în misiune de supraveghere a frontierei de stat au observat două persoane care se îndreptau dinspre localitatea Sanislău spre granița cu Ungaria, nejustificându-şi prezenţa în zonă.

  Persoanele în cauză au fost oprite și conduse la sediu pentru cercetări, constatându-se că sunt cetățeni mongolezi, în vârstă de 40, respectiv 42 de ani. Acestea intenționau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu scopul de a ajunge în Austria.

  În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img