More


  EMOȚII. Absolvenții de liceu au susținut astăzi proba la Matematică și Istorie. Ce subiecte au picat

  - Advertisement -

  Absolvenții de clasa a XII-a au susținut marți a două probă la Bacalaureat, la Matematică sau Istorie, după profil. Încrezatori majoritatea se așteaptă la rezultate bune in urma acestei probe.Marți 21 iunie a avut loc proba scrisă la Matematică și la Istorie. Proba a început la ora 9:00, iar accesul în sală s-a făcut până la ora 8:30.

  Candidații care au dat proba scrisă obligatorie a profilului la Matematică, specializarea științele naturii, au avut de rezolvat varianta numărul 1.

  Candidații de la filiera tehnologică au avut de rezolvat varianta numărul 1 extrasă, potrivit edupedu.ro.

  Atmosfera în școală este, cu siguranță, plină de emoții”

  “Am încredere că elevii de la Colegiul Național „Ioan Slavici” vor avea parte de rezultatele pe care le merită în urma eforturilor depuse de-a lungul anilor de liceu. Fie ca toată munca lor să fie răsplătită astfel încât să reușească să-și atingă obiectivele pe care și le-au stabilit la promovarea acestui examen al maturității! Îmi doresc pentru ei să confirme prin reușita acestui examen cuvintele lui Aristotel care ne învață că rădăcinile învățăturii pot fi amare, dar roadele ei sunt dulci.


  Atmosfera în școală este, cu siguranță, plină de emoții. Candidații vin la școală doar în timpul examenelor, iar în Colegiul Național „Ioan Slavici” există o Comisie formată din membri care nu sunt profesori ai școlii, noi fiind repartizați în alte centre de examen. Cu siguranță climatul general este unul prielnic concentrării, așa încât toți candidații să își poată valorifica întreaga pregătire în rezolvarea subiectelor și să își atingă potențialul.
  Tuturor absolvenților clasei a XII-a, din toate școlile, le urez să aibă parte de succes! CeNeIȘtilor noștri le trimit un gând cald și le spun ceea ce le-am mărturisit și la festivitatea de absolvire: că sunt pregătiți și că nicio altă școală nu i-ar fi putut pregăti mai bine!”, a transmis Alina Drago
  ș, director CN” Ioan Slavici”.

  “Cred ca vor obține rezultate deosebite, pe măsura pregătirii lor. În liceu este o atmosfera fireasca de lucru, specifica examenelor naționale. Le doresc sa aibă parte de mult succes, inspirație și minte limpede!”, a transmis Natalia Manuela Boloș, director CN”Mihai Eminescu”.

  M-am descurcat , mi s-a părut ușor subiectul”, a declarat Jenifer, de la Liceul Economic, de la profilul Tehnologic.

  A picat un subiect acceptabil. Am știut dar m-am și pregătit”, a declarat Ana, de la Științe ale Naturii, de la CN” Doamna Stanca”.

  Subiecte Matematică, Bacalaureat 2022

  La Matematică, subiectele sunt diferențiate pe filiere/profiluri astfel:

  Subiect M1 – mate-info

  Subiect M2 – științele naturii

  Subiect M3 – tehnologic

  Rezultate Bacalaureat 2022

  Primele rezultate vor fi afişate în data de 27 iunie până la ora 12,00. Pentru depunerea contestaţiilor a fost alocat intervalul orar 12,00 – 18,00 în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi afişate pe 1 iulie.

  Examenul naţional de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au fost notaţi cel puţin cu 5 la fiecare dintre acestea, obţinând cel puţin media 6 la probele scrise.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img