More


  Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de către polițiștii sătmăreni

  - Advertisement -

  La data de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 30 de ani, din județul  Satu Mare, pe numele căruia autoritățile din Franța au emis un  mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul bancar.

  Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind  încarcerat în  Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

  Tot la data de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Zalău pe numele unui bărbat, de 28 de ani, din județul Satu Mare, pe o perioadă de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

   Persoana în cauză a fost depusă în Penitenciarul Satu Mare.

  La data de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu cei din cadrul Secției  Poliție Rurală Carei au pus în executare un mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Carei, pe numele unui bărbat, de 70 de ani, din județul Satu Mare.

  Acesta a fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru amenințare și distrugere.

  Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img