More


  OAMENI DE LÂNGĂ NOI… TINERI DE CARE NE MÂNDRIM

  - Advertisement -

        După o săptămână plină de știri și de informații, mai mult sau mai puțin pompoase, mai mult sau mai puțin adevărate, după zilele și clipele fierbinți, trăite la propriu și la figurat, alături de David Popovici, care la 17 ani ne-a făcut de două ori mândri că suntem români, situându-se la cel mai înalt nivel al natației mondiale; după bucuria de a avea CINCI ELEVI DE 10 la Evaluarea Națională și cu speranța reînnoită că mai putem străluci ca țară, a venit vremea să fim din ce în ce mai mult alături unii de alții, să scriem împreună ”Istoria Clipei” … parafrazând Motto-ul Concursului ”SENS ȘI CONTRASENS” organizat anul trecut, de UNIUNEA ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA.

             Lorena Maria Nicoară una dintre elevele de 10.00 de la Evaluarea Națională

  … a fost eleva Școlii Gimnaziale ”Grigore Moisil” din Satu Mare, avându-i ca profesori pe Claudiu Ciordas și Nadia Pop.

           Medaliată în cadrul Clubului de Handbal S.C. Atletik Satu Mare, unde este antrenată de Albert Kibedi și Ciprian Mărieș, Lorena demonstrează că activitatea sportivă și învățătura pot face casă comună.

          Premiată cu Locul 2 la Olimpiada Județeană de Matematică și cu Locul 1 la Concursul de Matematică ”Tinere Speranțe” din Baia Mare, dar și cu Medalie de Argint și Mențiune la ”Concursul de Informatică și Matematică – Beclean Mai 2022”, ea este ambițioasă, atentă la detalii și cu o bună organizare în tot ceea ce duce la performanță, mulțumind pe această cale colectivului clasei școlii și profesorilor care au stat la pregătirea ei.

          Iată că ne aflăm la sfârșit de material. Un instantaneu pe care l-am realizat împreună iubiți cititori … și așa cum după Moarte vine Viața … așa cum dincolo de suferința Crucii stă Învierea, să credem în Domnul, dincolo de ce ar încearca alții să ne spună.

         Și să nu uităm să fim buni!

  Valeriu  IOAN  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img