More


  Peste 30 de candidați au ABSENTAT de la a treia probă la BAC

  - Advertisement -

  La probă scrisă E.c) a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2022 au fost prezenți 1703 candidați din totalul de 1734 de elevi înscriși.

  Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

  Miercuri, 22 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului și a specializării.

  Ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă, este programată joi, 23 iunie.
  Examenul este organizat în 6 centre.

  Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 27 iunie (până la ora 12:00).

  Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

  Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

  Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

  Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img