More


  Se întoarce Dacian Nastai la FCSB?

  - Advertisement -

  Liga a 2-a

  Tehnicianul sătmărean ar putea pregăti noua echipă de liga a 2-a a clubului

  După un sezon petrecut pe banca tehnică a celor de la Sportul Șimleu , antrenorul sătmărean Dacian Nastai ar putea reveni la FCSB.

  Nastai e aproape de a semna o înțelegere cu noua grupare a clubului patronat de Gigi Becali, echipa de liga a 2-a rezultată prin fuziunea celor de la Academica Clinceni-Unirea Constanța și FCSB2.

  În aceste zile Nastai se află în București și a postat pe pagina personală de facebook imagini de la antrenamentele echipei de la baza din Clinceni și de asemenea a asistat împreună cu Vasile Geambazi, nepotului lui Gigi Becali  și omul care se va ocupa de satelitul FCSB, la partida amicală jucată de vicecampioana de la FCSB împotriva celor de la FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0.

  Contactat de redacția sport a GNV, Nastai a confirmat că sunt șanse mari să ajungă la o înțelegere cu cei de la FCSB . ”Am fost aici din 2018 până în 2021 și m-am simțit apreciat. Cred că ar fi o oportunitate pentru mine să antrenez la nivelul ligii a 2-a” ne-a spus Nastai.

  Amintim că Dacian Nastai a pregătit în 2018 echipa a 2-a a FCSB și pe cea a juniorilor U 19 apoi a fost chiar cooptat în staff ul tehnic al primei echipe.

  A revenit în 2021 acasă la Satu Mare unde a pregătit ăn paralel echipa de juniori de la LPS dar și pe cea de la Sportul  Șimleu.

  Unirea Constanța devine ”satelitul” FCSB-ului, demersuri clare fiind făcute după ce s-a aflat că va rămâne în Liga 2, în urma neînscrierilor în campionat ale retrogradatelor din Liga 1 – Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș.

  Însă, chiar dacă formația din Ilfov a murit, pare o asociere între Unirea Constanța și Academica Clinceni, pentru că numele și locul în care formația din Constanța își va desfășura activitatea coincid cu cele ale retrogradatei din Liga 1.

  Unirea Constanța a reluat pregătirile încă de luni, 27 iunie, coincidență sau nu chiar ziua în care Federația Română de Fotbal a anunțat că Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș nu se înscriu în campionatul următor de Liga 2. Reunirea a avut loc pe stadionul din Clinceni, acesta fiind unul din puținele detalii oferite de gruparea de la malul mării, notează cei de la liga2.prosport.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img