Blăjean Cristian

Performanța deosebită reușită de Viitorul Vetiș s-a lăsat cu premiere, vineri, la Primăria Vetiş!

Echipa antrenată de Cristi Popa a câștigat finala Campionatului Național de juniori A1 și a devenit, astfel, campioana României la acest nivel, iar primarul comunei, Iuliu Ilyes, împreună cu viceprimarul Daniel Codrea şi preşedintele AJF-ului sătmărean Ştefan Szilagyi au organizat o festivitate deosebită la primăria Vetis!


Campionii au fost primiti cu aplauze, diplome şi felicitări in plic!

Este meritul tuturor celor implicați de la antrenori, jucători conducători, părinți și nu în ultimul rând primăria Vetiș și AJF Satu Mare.


Lotul Viitorului Vetiş: Rareş Oşan, Şerban Palage – Raul Matioc, Luca Crainic, Raul Apai, Paul Micle, Ionuţ Tite, Denis Lazăr, Nandor Pop, Maris Duca, Rareş Mureşan (cpt.), Horvat Kevin, Patric Tamas, Daniele Bodan, Darius Ştef, Flaviu Bob, Alexandru Orbulescu, Schvaczkopf Armin.


“Cred că este un rezultat istoric pentru judeţul Satu Mare, ne bucurăm că am putut realiza aşa ceva. Sunt extrem de mulţumit de băieţi şi ţin să-i felicit pe această cale pentru efortul depus de-a lungul sezonului. Urmează o binemeritată vacanţă”, a declarat antrenorul Cristian Popa.


”Îi felicit pe acești copii și pe antrenor și toți cei care se ocupă de echipă. E un lucru mare pentru noi ca AJF să avem campioana României și să fim cei mai buni la nivel de juniori A1”, spune președintele AJF Satu Mare, Ștefan Szilagyi.


”Suntem mândri de acești băieți și de toți cei care-i pregătesc și îi sprijină. Viitorul Vetiș e campioana României și asta va rămâne cu siguranță în istoria comunei”, spune viceprimarul Daniel Codrea.


 

FELICITĂRI VIITORUL VETIȘ!
FELICITĂRI CRISTI POPA!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here