More


  Cele mai longevive cupluri din Municipiu, premiate în cadru festiv!

  - Advertisement -

  Astăzi, începând cu orele 12, în fața Casei Verzi din Grădina Romei a avut loc festivitatea de premiere a cuplurilor care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie. Un număr de 52 de cupluri au fost premiate cu o diplomă specială și un premiu în valoare de 1000 de lei în semn de cinstire pentru căsnicia îndelungată. Au fost prezenți la festivitate primarul Kereskényi Gábor și viceprimarul Gheorghe Stan iar, pentru momentul artistic a fost prezent cvartetul Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti”.

   

   

  “Mă bucur că sunt azi alături de dumneavoastră într-o zi deosebită, când sărbătoriți frumoasa aniversare de 50, respectiv 60 de ani de căsnicie. Prin diploma de fidelitate și premiul oferit am vrut să vă cinstim, să vă respectăm, pentru ceea ce ați făcut împreună…că ați ajuns la această frumoasă aniversare, pentru respectul reciproc pe care îl aveți unul pentru celălalt. Într-o lume zbuciumată, modele de viață au devenit o floare rară! Lecțiile de caracter trebuie respectate și transformate în modele adevărate ale comunității locale. O astfel de lecție ne-o pune în față căsnicia!” a declarat primarul Kereskényi Gábor celor prezenți.

   

  În timpul premierii, atât primarul, cât și viceprimarul s-au deplasat între cuplurile prezente pentru a le înmâna premiile, ca să nu le creeze posibile disconforturi.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img