More


  Cinema în aer liber? Caravana TIFF Unlimited revine la Satu Mare cu filme de excepție

  - Advertisement -

  Cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, în organizarea Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc, Caravana TIFF se întoarce la Satu Mare. Așadar, la sfârșitul acestei săptămâni sătmărenii se vor putea bucura de numeroase filme de scurt- și lung-metraj ce vor fi proiectate pe panoul uriaș, amplasat pe pasajul Corneliu Coposu, căci timp de trei zile, sub cerul liber vor avea loc proiecții de film multiplu premiate la TIFF. Evenimentul se va desfășura în perioada 8-10 iulie, sub egida Caravana Filmelor TIFF Unlimited, fiind aduse în fața publicului cinefil 3 scurtmetraje și 3 filme de lung-metraj, premiate. Desigur, ca în fiecare an, și de data aceasta intrarea este liberă.

  Iată programul proiecțiilor de filme pe durata celor 3 seri:

  Vineri, 8 iulie
  21.45: Aurică, viaţă de câine (scurtmetraj), r. Mihai Dragolea | România, 12’
  22:00: România Sălbatică
  r. Dan Dinu, Cosmin Dumitrache | România, 123′
  La confluența dintre Carpați, Dunăre și Marea Neagră, se află unul dintre locurile cu cea mai mare biodiversitate din Europa. Mărturie stau imaginile surprinse timp de mai bine de 7 ani de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache în cel mai amplu documentar dedicat naturii din țara noastră.

  Sâmbătă, 9 iulie
  21.45: Suborbital (scurtmetraj), r. Sós Timothy| România, 30′
  22:15: Haita Noastră / Külön Falka
  r. Hajni Kis | Ungaria, Slovacia, 98’
  Când află că tatăl ei a ieşit din închisoare şi se află în oraş, Niki ignoră interdicţia vehementă a bunicii şi se întâlneşte cu el în secret. Faţă în faţă cu fiica lui în vârstă de 12 ani, Tibor este nevoit să-şi reevalueze statutul de părinte şi să-şi asume în sfârşit această responsabilitate.

  Duminică, 10 iulie
  21.45: Moștenirea (scurtmetraj), r. Marian Fărcuț | România, 14′
  22:00: Dineu cu vecinii de sus
  r. Cesc Gay | Spania, 82’
  Julio şi Ana sunt împreună de mai bine de 15 ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relaţia lor. Vecinii de deasupra lor par că au o relație pasională și gemetele din apartament sunt deja la ordinea zilei. Când Ana îi invită la cină, seara se va transforma pe neaşteptate într-un tsunami al emoţiilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img