More


  FOTOGALERIE. ATENȚIE!!! RAZII la SÂNGE! Șoselelel județului, ÎMPÂNZITE de POLIȚIȘTI

  - Advertisement -

  Și în acest sfârșit de săptămână, polițiștii sătmăreni sunt prezenți la datorie, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică.

  În acest sens, polițiștii rutieri desfășoară activități specifice pe întreaga rază a județului Satu Mare, fiind prezenți atât în municipii și orașe, precum și pe principalele artere care tranzitează județul nostru.

  Pe această cale, atragem atenția conducătorilor auto de a nu circula pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive și de a respecta totodată regimul legal de viteză.

  De asemenea, având în vedere această perioadă caniculară și temperaturile ridicate regăsite la nivelul părții carosabile, conducătorii auto au obligația de a păstra o distanță suficientă față de autoturismul care se află înaintea lor, pentru a putea frâna în condiții de siguranță.

  Nu în ultimul rând, le recomandăm și altor participanți la traficul rutier, respectiv pietonilor, să manifeste o atenție sporită și să se asigure de mai multe ori înainte de a traversa drumul public, prin locuri marcate și semnalizate corespunzător.

  Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare le urează tuturor sătmărenilor un sfârșit de săptămână liniștit, în siguranță și fără evenimente.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img