More


  Întâlnire cu absolventele de ZECE !

  - Advertisement -

  Prefectul Radu Roca le-a invitat azi la Instituția Prefectului județul Satu Mare pe cele două eleve din județ  ce au obținut media 10 ( zece) la examenul de Bacalaureat .

  Lorena Pașca și Bianca Bărbuș, absolventele Colegiului Național Ioan Slavici Satu Mare au fost însoțite de Victor Lăzărescu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare. Iar la întâlnire au participat și directorul de Cancelarie, Radu Iancu și consilierul Bianca Șorian.

  ”Am vrut să vă cunosc și să vă felicit personal pentru rezultatele deosebite obținute la Bacalaureat . Cu siguranță este nu doar munca din ultimul an ci din toți cei patru ani de liceu . Sunt convins că veți reuși în viață și mi-aș dori ca după terminarea cursurilor universitare să reveniți acasă la Satu Mare”- Radu Roca.

  Lorena Pașca și Bianca Bărbuș au ținut să mulțumească Instituție Prefectului pentru invitație. Acestea au recunoscut că emoțiile încă nu s-au încheiat și nici planuri de vacanță nu și-au făcut pentru că urmează exemene dificile de admitere la facultate. Ambele absolvente de 10 ( zece0 ale județului își doresc să urmeze cursurile unor universități din Cluj Napoca. Lorena la Universitatea de Medicină și Farmacie iar Bianca la Politehnică!

  Le dorim mult succes la exemene și în viață!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img