More


  Karting. Darren Betea revine în lupta pentru titlu!

  - Advertisement -

  Sătmăreanul Darren Betea a revenit în lupta pentru titlu la ” Romanian Karting Masters” după o evoluție foarte bună în etapa a 5-a, penultima desfășurată în weekend la Prejmer.
  Sătmăreanul a avut un start foarte bun de sezon cu clasări excelente în primele două etape din primăvară.

  A urmat un șir de ghinioane în etapele 3 și 4 la Bacău și respectiv Târgu Secuiesc și se părea că șansele la titlu sunt compromise… Doar că în weekend micul pilot sătmărean a fost cel mai rapid la antrenamentele oficiale, al 4-lea cel mai rapid în calificări. Apoi Darren a reușit să termine manșa 1 pe prima poziție, manșa 2 pe locul doi iar în manșa 3 de concurs după start a ajuns pe locul 4 și cu toate că a fost mult mai rapid decât pilotul de pe locul 3, nu a reușit să efectueze, până la finalul celor 7 tururi, o manevră de depășire.

  La final Darren Betea termină etapa 5 de la Prejmer pe locul 2.

  Iar acest podium îl duce pe Darren Betea din nou pe prima poziție în clasamentul general al Romanian Karting Masters cu un avans de 6 puncte față de al doilea clasat și 27 puncte față de al treilea clasat.

  Totul se va decide în septembrie pe circuitul de la București unde Darren speră să fie sănătos și inspirat pentru a obține punctele necesare unei clasări la final pe primul loc în clasamentul general!

  Cursele sunt transmise pe postul PRO ARENA iar Darren ar fi încântat dacă pe lângă părinți ar mai veni și alți sponsori care să-l sprijine în obținerea performanțelor.

  Ce s-a întâmplat în etapele 2 și 3?
  După etapa 3 de la Bacău din 3-5 iunie unde a fost al 3 – lea cel mai rapid pilot în calificări, Darren a terminat manșa 1 de concurs pe locul 3, în manșa 2 a fost acroșat și scos din concurs, astfel că în manșa 3 a pornit de pe ultimul loc.

  In urma unei depășiri, kart-ul pilotului depășit a ajuns până pe volanul lui Darren și astfel s-a ales cu o fractură la mâna stângă. Iar după acest ghinion…Darren Betea a terminat etapa pe locul 12.

  La etapa 4 de la Târgu Secuiesc din 24-26 iunie, a fost al doilea cel mai rapid pilot în calificări. In manșa 1 a terminat pe locul 3, în manșa 2, în urma unei greșeli personale, a ieșit în decor. Astfel, în manșa 3, pe ploaie, a pornit de pe ultimul loc și a reușit să urce 9 poziții, până pe locul 11. A terminat etapa pe locul 9.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img