More


  Liga a 3-a Victorie cu “satelitul” lui Sepsi

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare se află în cantonament la Miercurea Ciuc până pe 5 august. Echipa pregătită de Tibi Csik a programat miercuri seara și un meci de verificare, la Sfântu Gheorghe cu echipa a 2-a a celor de la Sepsi.

  Sătmărenii s-au impus cu 3-1 în urma unui joc bun. Zsiga a deschis scorul la mijlocul primei reprize după o acțiune personală, gazdele au egalat rapid dar în minutul 41 spaniolul Rodri Hernando a readus CSM ul în avantaj.

  În partea secundă Barna a închis tabela la 3-1 pentru sătmăreni.

  Din păcate sunt și vești proaste din cantonamentul de la Miercurea Ciuc. Abia adus în această lună de la Progresul Șomcuta Mare, juniorul Jeler s-a accidentat grav la antrenamentul de marți și va lipsi cel puțin șase luni. ” A suferit o fractură a ligamentelor încrucișate. E o pierdere pentru noi pentru că eu am avut mare încredere în el când l-am adus. În plus e și junior care să ne ajute la regulile impuse de FRF” ne-a spus antrenorul Tibi Csik.

  Pe lângă Jeler și Alex Negrea e indisponibil doar că pentru jucătorul de bandă stângă timpul de refacere e mult mai scurt, aproximativ 2 săptămâni.

  Sâmbătă CSM Satu Mare va disputa o noua partidă de verificare, adversară îi va fi Csikszereda din Liga 2.

  CSM SATU MARE – Sepsi II Sfântu Gheorghe 3–1 (2–1)
  Au marcat pentru CSM : Ervin Zsiga, Rodri Hernando, Antal Barna.

  CSM SATU MARE, repriza 1 : Anca-Trip – Popovici, Mureșan, Sütő, Brata, Rodri, Micaș, Barth, Zsiga, Baior, Gueye.

  CSM SATU MARE, repriza a 2-a : Berbeacă – Contra, Prodan, Sütő, Fischer, Brata, Svarczkopf, Bura, Barna, Ziman, Vaida.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img