More


  Ștefan Kaizer a fost reales președintele Organizației Municipale a Forumului Democrat German (FDG) Satu Mare

  - Advertisement -

  Ștefan Kaizer a fost reales președintele Organizației Municipale a Forumului Democrat German (FDG) Satu Mare

  Duminică 3 iulie 2022, în cadrul Organizației Municipale a Forumului Democrat German (FDG) Satu Mare, au avut loc alegerile pentru desemnarea noului birou de conducere pentru următorii patru ani.

  În urma votului exercitat de către membrii Organizației Municipale a Formului Democrat German, s-a ales noua conducere, astfel:

  Președinte: – Ștefan Kaiser (consilier județean – Județul Satu Mare)

  Vicepreședinți: – Steinbinder Ingrid (consilier local – Municipiul Satu Mare)

  • Iosif Holczli (președintele Fundației Sătmărene pentru Cooperare Internațională)

  • Maria Reiz (directoarea Liceului Teoretic German ”Johann Ettinger”)

  Membrii: Bencze-Schlahter Henrietta, Biro Renate, Hauler Magdalena, Holczli Josef, Kerecsendi Stefan, Gozner Judith, Leitner Johann, Leitner Stefan, Lerm Stefan, Maurer Robert, Mok Stefan, Rist Gabriela, Schmidt Maria, Schupler Johann.

  Noua conducere a FDG doreşte o intensă promovare a tradiţiilor şi obiceiurilor etnicilor germani din municipiul Satu Mare dar şi încheierea unor noi parteneriate cu organizaţii şi instituţii din Germania cu scopul de a atrage noi investitori în judeţ.

  Președintele FDG Satu Mare – Ștefan Kaiser, a declarat: „Doresc și pe această cale să mulțumesc membrilor FDG că m-au ales pentru încă un mandat, și îi asigur că vom continua să lucrăm împreună pentru a susține toți șvabii din municipiul Satu Mare, bazându-ne pe următorii piloni: tradiție, cultură, învățământ și religie. Mă bucură faptul că, avem din ce în ce mai mulți tineri în conducerea FDG, și îmi doresc ca și în viitor să avem o reprezentare bună în administrația sătmăreană”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img