More


  Tabăra “ Vara altfel” își redeschide portile pentru copii în intervalul 18-22 iulie

  - Advertisement -

  Tabăra își propune o alternativă plăcută și utilă de petrecere a timpului liber de către copiii participanți. Participarea este GRATUITĂ.

  Centrul Multifuncțional Alter Ego face înscrieri la Tabăra gratuită “Vara Altfel”. Dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, Tabăra “Vara Altfel” reprezintă pentru copiii participanți o oază de relaxare din cotidian, un cadru perfect pentru înfiriparea de noi relații de prietenie, un loc în care pot învăța o mulțime de lucruri noi.

  Tabăra “Vara altfel”, ediția din acest an, se organizează în trei intervale de timp: prima perioadă a fost în săptămâna 20 – 24 iunie 2022, a doua în săptămâna 18 iulie – 22 iulie 2022, iar a treia perioadă e programată pentru 1-5 august 2022.

  Părinții sătmăreni care au copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani sunt așteptați cu brațele deschise la Centrul Multifuncțional Alter Ego din municipiul Satu Mare pentru a-i înscrie pe copii la Tabăra gratuită “Vara Altfel”. Tabăra își propune o alternativă plăcută și utilă de petrecere a timpului liber de către copiii participanți. Participarea este GRATUITĂ.

  Înscrierile în cadrul programului se fac la sediul Centrului Multifuncțional Alter Ego, Aleea Mircești nr. 10, zilnic de la 8.30 la 15.30. Pentru informații suplimentare, colectivul Centrului Alter Ego vă pune la dispoziție numărul de telefon 0361401357.

  În cadrul zilelor de tabără, de la ora 09.00 la 12.00, copiii vor fi implicați într-o gamă largă de activități, de la cele practice la activitățile educativ-recreative, jocuri, consiliere psihologică de grup și dezvoltare personală.

  Printre activitățile practice cuprinse în program se numără cele de preparare și gătire – salată de fructe, cornulețe, bomboane de biscuiți; lucru manual – confecționare de obiecte din iută, quilling, origami, realizare de tablouri prin string art, pictură pe sticlă, pe ipsos, tablouri cu semințe de dovleac sau boabe de cafea. Un accent deosebit se va pune pe activitatea recreativ – educativă, copiii urmând a se implica în jocuri individuale și de grup, jocuri de motricitate la xbox, hochei și fotbal de masă. Se propun și activități și jocuri de cunoaștere a anatomiei corpului uman și nu va lipsi o minunată călătorie în lumea emoțiilor și a comportamentelor.

  Centrul Multifuncțional Alter Ego asigură o gustare în fiecare zi de tabără. Participarea este GRATUITĂ, fiind necesară doar înscrierea copiilor.

  Actele necesare pentru înscrierea în tabără sunt copie a certificatului de naștere al copilului, adeverință medicală de la medicul de familie pentru copil din care să reiasă că este apt medical pentru a frecventa centrul, copie a actelor de identitate ale părinților și copie a certificatului de căsătorie al părinților.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img