More


  Verificări rutiere de către polițiștii locali! S-au “impărțit” peste 230 de sancțiuni contravenționale.

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 10 iulie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 230 de sancțiuni contravenționale.

  Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 96 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 64 de conducători auto.

  Exemple:

  • 62 de conducători auto, cu vârste cuprinse între 20 și 72 de ani, au circulat cu viteze cuprinse între 101-134 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h.

  • Un conducător auto, de 42 de ani, din Satu Mare, a efectuat manevra de depășire, pe un sector de drum unde depășirea este interzisă.

  • Un bărbat, de 28 de ani, din Satu Mare, a fost identificat, în trafic, la volanul unui autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest, a relevat valoarea de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img