More


  “ZMEII” din trafic, POTOLIȚI de polițiști. Acum sunt PIETONI

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 21 iulie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 210 sancțiuni contravenționale.
  Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 210 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 70 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 18 conducători auto.

  Exemple:

  2 bărbați, de 33, respectiv 35 de ani, au fost identificați la volanul autoturismelor sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest, a relevat valorile de 0,30, respectiv 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  11 conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 61 de ani, au circulat cu viteze cuprinse între 101-142 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă admisă de 50, 70, respectiv 90 km/h.


  4 conducători auto au efectuat manevra de depășire pe tronsoane de drum unde depășirea este interzisă.

  Un bărbat, de 35 de ani, din Satu Mare, conducând un autoturism în municipiul Satu Mare a manifestat un comportament agresiv, prin accelerarea în mod repetat a motorului vehiculului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img