More


  COD ROȘU!!! Pandemia face PRĂPĂD în județ. INCIDENȚĂ ENORMĂ în unele comune

  - Advertisement -

  Comparativ cu ziua de 25.07.2022, numărul cazurilor totale active înregistrate în județul Satu Mare a crescut de la 597 la 1.041, iar numărul de persoane izolate în unități sanitare a ajuns la 73.

  Incidența îmbolnăvirilor de covid-19 la nivelul județului Satu Mare este de 2.69 la mia de locuitori la data de 01.08.2022.

  În ultima săptămână s-au raportat două decese asociate îmbolnăvirii de covid-19. Cele mai multe ridicate valori ale incidenței îmbolnăvirilor de covid-19 la mia de locuitori se înregistrează în Cehal (8,77), Pir (8,33), Săcășeni (7,40), Tășnad (6,02), Satu Mare (4,46 la mie – 524 cazuri active), Beltiug (4,18), Vetiș (4,09), Viile Satu Mare (3,56) și Săuca (3,10).

  În 53 de unități administrativ-teritoriale se înregistrează incidențe între 0 și 3 la mia de locuitori iar în 3 unități administrativ-teritoriale nu se înregistrează niciun caz de îmbolnăvire cu coronavirus (Agriș, Ciumești, Valea Vinului).

  Având în vedere creșterea numărului cazurilor de COVID-19, atât pe teritoriul României, cât și pe teritoriul celorlalte state, revenim cu recomandarea Institutului Național de Sănătate Publică privind respectarea măsurilor minime de protecție sanitară împotriva COVID-19, astfel: – purtarea măștii de protecție în spațiile aglomerate, atât în cele închise cît și cele deschise, în mijloacele de transport în comun, în unitățile sanitare; – evitarea spațiilor aglomerate (închise sau deschise); – respectarea regulilor de igienă a mâinilor; – aerisirea zilnică a încăperilor în care se desfășoară activități; – rămânerea la domiciliu în cazul apariției simptomelor și luarea legăturii cu medicul de familie în scopul îndrumării.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img