More


  Sătmăreni, cercetați de polițiști după ce au călcat în picioare Codul Rutier

  - Advertisement -

  La data de 17 august a.c., în jurul orelor 21.30, polițiștii sătmăreni au efectuat semnale de oprire unui conducător auto, pe raza localității Trip.

  Polițiștii au identificat la volanul autoturismului un bărbat, de 59 de ani, domiciliat în aceeași localitate, care a fost supus procedurii de testare cu aparatul etilotest, fiind relevată o concentrație alcoolică de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  ***

  La data de 18 august a.c., în jurul orelor 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești-Oaș au identificat, în trafic, în localitatea Tur, la volanul unui autoturism, un tânăr, de 22 de ani, din județul Maramureș, care conducea sub influența băuturilor alcoolice.

  Testarea cu aparatul alcooltest a relevat o concentrație alcoolică de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind luată măsura complementară de reținere a permisului de conducere.

  Ulterior, la aceeași dată, în jurul orelor 04.50, același tânăr a fost surprins din nou de către polițiști, la volanul autoturismului, pe același tronson de drum.

  S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Polițiștii efectuează verificări în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  ***

  La aceeași dată, în jurul orelor 03.50, polițiștii au identificat, în localitatea Vama, un bărbat de 40 de ani, din Negrești-Oaș, care, aflându-se la volanul unui autoturism, a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img