Cel mai așteptat eveniment Capitala Țării Oașului- Zilele Orașului Negrești Oaș– ediția XXII – se va desfășura în zilele de 19-21 august.
Evenimentul va debuta vineri seara, 19 august, la ora 20.00, cu Party cu DJ, pe scena care va fi amenajată în zona centrală a orașului, dar încă se mai negociază și pentru o trupă surpriză.
Sâmbătă, 20 august, la scena în aer liber, evenimentele vor începe la ora 17.30 recital folcloric al interpreților Rafila Bărbos, Nicu Pop, Onișor Pop, Radu Pop și Vasile Pop. De la ora 18.00, atmosfera va fi întreținută de trupa Inedit, iar de la ora 19 scena va fi rezervată talentelor negreștene.
Deschiderea oficială este prevăzută la ora 19.30: un moment festiv în cadrul căruia vor fi premiate excelența și personalitățile orașului Negrești-Oaș, elevii cu rezultate deosebite. Cu această ocazie vor fi decernate titluri și diplome de către primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.
Programul va continua cu un recital Nicolae Botgros și orchestra Lăutarii, pentru ca seara să devină incediară de la ora 22.00 cu Trupa Talisman și, în final, Raluka & Balkanic.
Duminică, 21 august, programul va începe la ora 18.00 cu recitaluri ale unor artiști locali, urmați de Maria Tripon și Cristian Enache, Maria Petca Poptean și trupa Hey Roop.
Seara va fi încheiată de recitalurile extraordinare susținute de la ora 21.00 de Ralflo & Lea& CoZma urmați de Amna, pentru ca finalul să-i aparțină lui Smiley, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști.
Zilele Orașului se vor încheia, așa cum este firesc, cu un spectaculos foc de artificii.
Organizatorii evenimentelor sunt Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș, Muzeul Țării Oașului, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș, având alături parteneri la fiecare eveniment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here