More


  Trupa lui Csik pregătită pentru startul în noul sezon

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare a câștigat sâmbătă la Sânmartin ultimul test înaintea primului meci oficial al sezonului 2022-2023.

  Elevii lui Tibi Csik au câștigat în fața celor de la Lotus Felix, scor 1-0, unicul gol fiind marcat pe final de Zsiga din lovitură de la 11 m.
  Cele două echipe au fost colege de serie în ediția trecută a ligii a 3-a iar bihorenii au pătruns chiar în playoff în vreme ce CSM-ul a terminat pe poziția a 8-a.
  Acum lucrurile se schimbă radical… În primul rând că sunt șanse mari ca cele două echipe să nu mai fie repartizate în aceeași serie. Apoi, după achizițiile făcute în această vară CSM Satu Mare s-a întărit considerabil și e una dintre candidatele la promovare în vreme ce pentru Lotus obiectivul rămâne tot intrarea în play off, indiferent de seria în care echipa va ajunge.
  CSM Satu Mare a dominat partida și a avut mai multe situații de a înscrie însă golul a venit abia pe final în urma unui penalty transformat de Ervin Zsiga.
  Antrenorul Tibi Csik s-a arătat mulțumit de modul în care echipa a evoluat în aceste meciuri de verificare.
  ”Am făcut un cantonament foarte bun în condiții excelente, de profesioniști. Iar acest lucru sunt convins că se va vedea pe parcursul sezonului. Toți jucătorii din lot au avut o atitudine profesionistă în pregătiri și sperăm să începem cu dreptul și sezonul oficial”, spune Tibi Csik care își dorește o victorie fără emoții miercuri la Șomcuta Mare în Cupa României.
  CSM Satu Mare a jucat în formula: Anca- Popovici, Suto, Prodan, Brata- Ziman, Schvarzkopf, Bura, Barna-Baior, Vaida. Au mai jucat: Berbeacă , Ciul, Contra, Fischer, Micaș, Barth, Rodri,Suveg, Zsiga.
  Antrenorul bihorenilor, Gheorghe Ghiț, a folosit toți jucătorii din lot, dorind să dozeze efortul echipei în perspectiva partidei de miercuri, din Cupa României, cu Crișul Sântandrei. „A fost un meci disputat, cu o echipă redutabilă, care vizează promovarea în liga secundă. Am oferit minute de joc pentru mai mulți jucători, pentru că vom avea miercuri meci în Cupa României. Prima repriză a fost echilibrată, ne-am creat două-trei ocazii de gol. În repriza secundă, oaspeții au reușit să înscrie în minutul 70, din penalty, după un fault în careu, la o nesincronizare a apărării noastre. Din păcate, noi nu am izbutit să egalăm” a declarat Gheorghe Ghiț.
  Lotus a evoluat în formula: Beke – Copil, Oros, Pintea, Creț – M. Popa, Sorian, Cucu – Sârbu, Fl. Pop, Costea. Au mai jucat: Barabaș – Arsene, Gytea, Bora, Blăge, Sala, Tămaș, Popovici, Codoban.
  Miercuri, Lotus Băile Felix va întâlni Crișul Sântandrei în primul tur din faza națională a Cupei României.
  Partida va avea loc cu începere de la ora 17:30, la Sântandrei. Lotus va disputa ultimul meci de pregătire, la data de 20 august, cu SCM Zalău. Locația partidei (acasă sau în deplasare) urmează să fie stabilită în cursul săptămânii viitoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img