More


  FOTOPLANURI. URGENȚE ULTRAMODERNE la Satu Mare. Începem lucrările de MODERNZIARE

  - Advertisement -

  Încep lucrările de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a semnat, în data de 30 septembrie 2022, contractul de execuție cu reprezentantul firmei F HAUS SRL.

  La încheierea acestor lucrări vom oferi pacienților și personalului medical spații generoase și moderne pentru diagnosticare și tratament, circuite medicale funcționale și aparatură de diagnosticare modernă.

  “Consider că este foarte important ca pacienții sătmăreni care apelează la servicii medicale de urgență să fie tratați în condiții corespunzătoare. Prin acest proiect vom revigora medicina de urgență, astfel încât prin noile dotări puse la dispoziția cadrelor medicale să contribuim în mod direct la salvarea a numeroase vieți omenești”, a firmat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

  Lucrările presupun extinderea clădirii pe două nivele, la nivelul parterului cu 228,05 mp iar la nivelul primului etaj – 174,70 mp. Aceste spaţii vor fi utilizate de Unitatea de Primiri Urgenţe în vederea amenajării unei săli pentru computer tomograf, pentru a asigura circuitele funcţionale în partea de examinare, tratare, supraveghere a cazurilor pediatrice şi pentru a asigura funcţiuni ca arhivă şi sală de şedinţe.

  Intervenţiile de modernizare în cazul spaţiilor existente, utilizate de Unitatea de Primiri Urgenţe vor avea ca obiect asigurarea circuitelor funcţionale medicale, modernizarea reţelelor de supraveghere video, antiincendiu, de ventilaţie şi climatizare etc. Se vor folosi corpuri de iluminat cu consum redus de energie electrică şi un sistem de recuperare a energiei termice.

  Durata de execuție, conform contractului semnat este de 9 luni, iar valoarea lucrărilor este de 7.625.052 de lei, fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare