More


  Jandarmii ne asigură de un sfârșit de săptămână în siguranță

  - Advertisement -

  Primul sfârșit de săptămână din octombrie aduce pentru sătmăreni câteva activități cultural artistice și sportive, la care jandarmii sătmăreni vor asigura măsuri specifice.

  Piesa de teatru ”Nunta” susținută de trupa ”Mihai Raicu” din cadrul Teatrului de Nord Satu Mare și meciul de fotbal ce se va disputa între echipele CSM Victoria Carei și CSM Minerul 1947 Ocna Dej sunt evenimente la care se așteaptă participarea unui public numeros, iar jandarmii sătmăreni vor fi prezenți la datorie.

  Independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, jandarmii sătmăreni vor răspunde prezent la toate misiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru prevenirea unor evenimente nedorite.
  În contextul creșterii numărului focarelor de pestă porcină, alături de celelalte structure cu competențe în domeniu, jandarmii sătmăreni vor asigura măsuri specifice și pe această direcție de acțiune.

  Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

  Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

  Le recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, iar în caz de nevoie, cu încredere, să solicite sprijinul forțelor de ordine.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare